Aankomst

Hoi allemaal,

nou ik ben heelhuids aangekomen in Lansing. De reis is heel voorspoedig verlopen. Ik zat naast een vriendelijke meneer uit Nederland die ook naar een universiteit ging in Amerika en er al vaker geweest was. Hij kon me onderweg al wel het één en ander vertellen over de Amerikanen. Nou Lon en Loon, de douane viel erg mee. Alle paniek voor niets :) Er werd wel gevraagd wat ik in Amerika ging doen, maar ik ben niet het land uitgezet omdat ik geen studentenvisum heb ;) 

Ik ben gisteren op het vliegeld opgehaald samen met een studente uit Chili en gebracht bij ons onderkomen op de campus. Zij gaat ook dezelfde coschappen volgen, dus dat is wel erg leuk. Er zit nog een Chileens meisje die bij paard mee gaat lopen. Met z'n drieeen zijn we nu een beetje de omgeving aan het exploreren.

Michigan State University is gigantisch groot en heeft heel veel faculteiten. Onze contactpersoon Carey dacht zelfs dat het de grootste universiteit was van Amerika. We zijn vandaag even bij de kliniek langsgeweest waar we dinsdag aan de slag mogen (maandag is het gesloten vanwege Memorial Day). Nou ik kan nog wel even door gaan maar ik denk dat het wel genoeg is voor nu. Jullie allemaal succes met werk/studie etc!! En bedankt voor de berichtjes!

Xx Carola vanuit het zonnige Lansing (30 graden!!!)

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer