Vertrek

Hoi hoi!


Twee jaar na het weblog ‘drie maanden rijst’ is het nu tijd voor ‘twee maanden hamburgers’. Morgen vertrek ik namelijk voor twee maanden naar Amerika. Een nieuw land waarbij het de vraag wordt of vooroordelen worden bevestigd of juist worden ontkracht.

Het doel van de reis is een stage van 6 weken in Lansing, Michigan. Hierbij ga ik zes weken co-schappen lopen op de Diergeneeskunde faculteit van Michigan State University. Drie weken op de afdeling ‘Interne diergeneeskunde’ en drie weken op de afdeling ‘Spoed’. Het wordt een drukke, spannende en hopelijk ook gezellige tijd en ik heb er erg veel zin in!

Als kers op de taart vlieg ik naar San Francisco waar Ernst dan al twee dagen is. Van daaruit zullen we samen met de auto een reis van drie weken maken langs verschillende mooie plekken in het zuiden van de VS. Op weg van San Francisco naar New Orleans zullen we o.a. stoppen in Yosemite National Park, Los Angeles, Las Vegas en de Grand Canyon. Via dit weblog kunnen jullie meelezen en meekijken wat ik uitspook de komende weken. 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer