Week 6

Hoi hoi!

Zo zijn jullie al een beetje over het verdriet heen? Het was wel heel spannend he gisteren! Ik heb het helaas niet kunnen zien, maar ik heb stukjes van de herhaling gezien. En ik kreeg het ook te horen van alle kanten. Fijn ;) Helaas! Volgende keer beter! 

Het was hier behoorlijk druk de laatste dagen. Ik heb weer teveel interessante dingen gezien/gedaan om op te noemen. Er zijn ook treurige dagen. Zoals gisteren. Ik verloor twee patienten. Ze waren erg ziek en verzwakt, maar het blijft toch erg treurig. Vooral voor eigenaren waar je vaak erg veel contact mee hebt. Gisteren werd er een Yorkshire terrier binnen gebracht. Hij had een enorme tumor op zijn hoofd en er stroomde bloed uit zijn neus. Toen ik hem aangereikt kreeg schrok ik erg. Ik heb nog nooit zo'n mager dier gevoeld. Hij was letterlijk vel over been. Dan vraag je je af hoe mensen het zo ver kunnen laten komen. Ik was erg blij toen de eigenaren besloten hem te laten euthanaseren. 

Vandaag en gisteren heb ik afscheid genomen van iedereen. Ik zal ze wel erg gaan missen, want ik heb een erg leuke tijd gehad met iedereen hier! Over een uur vertrek ik met de taxi naar Lansing Airport om daar vandaan via Chicago naar Ernst in San Francisco te vliegen. Het wordt een top vakantie!

We houden jullie op de hoogte!

Xx

PS Martin & Rianne: heb ik nog geen neefje of nichtje? :) Het wordt nu wel heel spannend!!!

Reacties 1

Rein, Rianne en Tom 13-07-2010 22:57

Hey!

Heel veel plezier met jullie rondreis door Amerika...geniet er maar goed van met z'n 2tjes! En wel winnen met pokeren he?! ;-)

Liefs!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer