Week 8

Hoi hoi,

hier weer even een berichtje van ons. Road tripping door de US is AWESOME! ;) Het is onvoorstelbaar hoeveel verschillende landschappen je ziet onderweg. Yosemite National Park was een heel mooi natuurpark waar we een wandeling hebben gemaakt van 6 uur (naar de bovenste waterval die je kunt zien op de tweede foto van het park). Een erg mooie tocht. Gelukkig waren we vroeg vertrokken, want de terugweg was behoorlijk pittig met de hitte. Vervolgens zijn we vertrokken naar Kings Canyon waar we de gigantische Sequoia trees hebben kunnen bewonderen. Ontzettend indrukwekkend! En daarnaast hebben we er nog zwarte beren gezien! Eerst van een afstand in een afgelegen weiland en daarna een moeder met een baby beertje aan de kant van de weg. Ze waren net de weg over gestoken voor de auto van andere Nederlanders. Gelukkig ging het net goed! Daarna zijn we op weg gegaan naar Los Angeles. We sliepen midden in Hollywood. Een buurt die nogal tegenviel vanwege alle zwervers en rare figuren die er rondliepen. Maar het Hollywood sign was wel vermakelijk. Mede omdat Ernst dacht dat je er naartoe kon lopen en we er na anderhalf uur wandelen (in de brandende hitte) achter kwamen dat dat helemaal niet mogelijk was. We zijn in Hollywood nog naar de film Inception geweest. Wat een aanrader is!!! Verder zijn we nog naar de enorme Crystal Cathedral geweest (waar elke zondagochtend in Nederland kerkdiensten van worden uitgezonden). Na Los Angeles zijn we vertrokken naar Las Vegas. Een stad midden in de woestijn waar de temperaturen enorm opliepen (40 C). Overdag vlucht je overal de winkels en casno's in om even bij te komen van de hitte. 's Avonds is het er wat aangenamer. We hebben menig casino door gewandeld (de één nog indrukwekkender dan de ander) en Ernst heeft nog een paar potjes gepokerd in The Mirage en Whynne. Helaas heeft hij onze reis neit terug kunnen verdienen. Was leuk geweest ;) Momenteel zitten we in de plaats Page waar we vandaag de Antilope Canyon gaan bekijken en morgen vertrekken we naar de Grand Canyon. Heel fijn weer even wat natuur na de drukte van de grote steden.

We hopen dat alles goed gaat bij jullie in Nederland!

Tot de volgende keer!

Liefs Ernst en Carola 

Reacties 2

Martijn 22-07-2010 22:11

Hoi!!
Wat waanzinnig hebben jullie het daar zeg!! Wauw :-D
Pokeren in de Mirage.....NICE! Goed verhaal aan de pokertafel terug in Nederland
Wat een geweldige foto's ook. Heel veel plezier nog en ik kijk al weer uit naar jullie volgend avontuur!
Greetz,
Martijn
ps Inception ga ik ook zeker naar toe

Frieda en Marianne 26-07-2010 19:37

Hoi Ernst en Carola,

Jullie zien en beleven het wel hé! Wat een land, "beren op de weg zien" heeft in Nederland wel een andere betekenis dan in Amerika. (of misschien toch niet?!) En bomen groeien daar wel tot aan de hemel....., Nog getrouwd in Las Vegas? Blijft leuk om jullie belevenissen te lezen, geniet nog maar effe.
Liefs,
Marianne en Frieda

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer